Greenιάρης
πάρε με ἀπάνου στὰ βουνά, τὶ θὰ μὲ φάῃ ὁ κάμπος
Λίγα λόγια για εμένα
Η παραπάνω φωτογραφία έχει πολιτική χροιά.
ΑΡΘΡΑ
Σύνδεσμοι


SAN ANEKDOTO
768 αναγνώστες
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2008
17:52

Μία σοβαρή απόδειξη για την υπερθέρμανση του πλανήτη

 

Ο Κύριος φανερώθηκε στον Νώε και του είπε:

Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό και θα καταστρέψω τα πάντα. Αλλά θέλω εσύ να  σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους  και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχει στη Γη. Σε προστάζω να  χτίσεις μία Κιβωτό.

 

Και ο Θεός παραδίδει στον Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό.

 

Με φόβο Κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και συμφωνεί να φτιάξει την Κιβωτό. Θυμήσου, είπε ο Κύριος, Πρέπει να έχεις τελειώσει την  Κιβωτό και να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο.

♦♦♦

Ένα χρόνο αργότερα, αρχίζει να σχηματίζεται μια  καταιγίδα και όλες οι θάλασσες της Γης έχουν φουρτούνα. Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και βλέπει τον Νώε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει.

Νώε! Ανακράζει, Που είναι η Κιβωτός; Συγχώρεσε με Κύριε, παρακαλά ο Νώε, έκανα ό,τι μπορούσα αλλά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα.

Πρώτα-πρώτα έπρεπε αν πάρω άδεια για την κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δε συμφωνούσαν με τον ισχύοντα κανονισμό. Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό και να ξαναγίνουν τα σχέδια από την αρχή.

Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το Λιμενικό για το αν  χρειαζόταν η Κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας, βάρκες και σωσίβια.

Μετά μου έκανε καταγγελία ο γείτονας μου, γιατί παραβίαζα λέει τα όρια δόμησης χτίζοντας την Κιβωτό στην αυλή μου, και έτσι χρειάστηκα άδεια και από την  Πολεοδομία.

Είχα πρόβλημα και να βρω ξύλα για την Κιβωτό γιατί  υπήρχε απαγόρευση υλοτόμησης για την προστασία της Πιτσιλωτής Κουκουβάγιας. Τελικά κατάφερα να πείσω την Υπηρεσία Προστασίας Δασών πως χρειαζόμουν το ξύλο για να σώσω τις κουκουβάγιες.

Αλλά όμως ο Οργανισμός Προστασίας Ζώων δεν με άφηνε να πιάσω κουκουβάγιες. Και έτσι δεν έχουμε κουκουβάγιες.

Μετά οι ξυλουργοί κατέβηκαν σε απεργία, αλλά κατάφερα να έρθω σε συμφωνία με το σύλλογο τους. Τώρα έχω 16 ξυλουργούς να δουλεύουν στην Κιβωτό, αλλά δεν έχω κουκουβάγιες.

Όταν άρχισα να μαζεύω τα υπόλοιπα ζώα, μου έκανε μήνυση μία ομάδα ακτιβιστών, γιατί θα έπαιρνα μόνο δύο από κάθε είδος.

Όταν ξεμπέρδεψα με αυτή τη μήνυση με ενημέρωσαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι δεν γινόταν να συνεχιστούν οι εργασίες αν δεν κάνω δήλωση για την επίδραση στο περιβάλλον του σχεδιαζόμενου κατακλυσμού. Δεν τους αρέσει η ιδέα ότι δεν έχουν αρμοδιότητα στις αποφάσεις του Δημιουργού του Σύμπαντος.

Μετά οι τοπογράφοι τους Στρατού απαίτησαν χάρτη της προτεινόμενης ροής των υδάτων του κατακλυσμού. Εγώ τους έστειλα μία υδρόγειο.

Αυτές τις μέρες προσπαθώ να λύσω ένα ζήτημα με την Επιτροπή Ισότητας, που λένε ότι κάνω διακρίσεις επειδή δεν θα πάρω ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε Εσένα,  Κύριε.

Μου έστειλαν και αυτή την ειδοποίηση με δικαστικό επιμελητή ότι οφείλω φόρο και πρόστιμο γιατί δεν δήλωσα την Κιβωτό ως σκάφος αναψυχής.

Τώρα η εφορία έχει παγώσει τις καταθέσεις μου γιατί  πιστεύουν ότι φτιάχνω την Κιβωτό για να φύγω από την χώρα για να μην πληρώσω φόρους.

Και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της  Επικρατείας αν ο Κατακλυσμός είναι αντισυνταγματικός, αφού πρόκειται για θρησκευτική πράξη.

Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω για  τουλάχιστον 5-6 χρόνια.

 

♦♦♦


Και τότε άρχισε να καθαρίζει ο ουρανός, να λάμπει ο ήλιος και να ηρεμούν οι θάλασσες. Το ουράνιο τόξο στόλισε τον ορίζοντα.

Ο Νώε κοίταξε τον Θεό με ελπίδα.

Κύριε, αυτό σημαίνει ότι δεν θα καταστρέψεις τη Γη;

Και απάντησε ο Θεός,
Μπα, δε βαριέσαι. Ας το κάνει ο άνθρωπος...

 

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

10/09 18:33  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Μπίνγκο ! (Αν και ήξερα το παραπάνω) μου έδωσες ΤΗΝ ιδέα για παράδειγμα που έψαχνα για τη συνέχεια στη "Διαχείριση Κινδύνων".
10/09 19:50  Κλεάνθης
Περιμένω με λαχτάρα να δρέψω τους καρπούς του παραδείγματος για "νωπή κατανάλωση" (τη θεωρία την αποθηκεύω συστηματικά σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα για μακρά συντήρηση)
10/09 20:14  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Ούτως ή άλλως ειμί φαν, αλλά η πρώτη φώτο είναι νομίζω όλα τα λεφτά. Αφήνω που μου φένρει εις τον νου μνήμας θέρους διαφόρων δεκαετιών. Τα (εικονικά αλλως τε) δέοντα 5*.
10/09 22:26  Usοund
Το τελευταίο γιατί χρειάζεται δύο μανταλάκια? Έχει μεγάλη μάζα?
10/09 22:40  Κλεάνθης
- Τα σέβη μου αγαπητέ Θρασύβουλε. Καλό υπόλοιπο διακοπών

- Usοund, μεγάλο "ειδικό βάρος"
10/09 22:52  freeagle
… στην πρώτη φωτογραφία μπορεί και ο πιο άσχετος, χρησιμοποιώντας την αλάνθαστο μέθοδο της Τεχνικής Αναλύσεως, ευκόλως να βγάλει συμπεράσματα για την τάση και που αυτή ΟΔΗΓΕΙ …
10/09 22:53  freeagle
... δεν θα απαιτούνται πλέον μανδαλάκια ...
11/09 00:13  pakom
Πολύ ωραία μελέτη, που δυστυχώς δεν έχει παρακολουθήσει την εξέλιξη ώς το 2008.
Επειδή συνεχίστηκε η τάση της υπερθέρμανσης και λόγω της εισαγωγής lean production, το ύφασμα παρεχώρησε αρχικά τη θέση του σε σχοινάκι, αργότερα σε κορδονέτο και τελευταίως σε σπάγγο.Το design απλοποιήθηκε και έμφαση δόθηκε στην λειτουργικότητα.Το αποτέλεσμα δρόσισε τον γυναικείο πληθυσμό, ταυτόχρονα όμως ανέβασε θερμοκρασίες σε μεγάλα τμήματα του ανδρικού. Βεβαίως στην ανωτέρω εικόνα θα ήταν εκαιρετικά δυσδιάκριτα.
11/09 07:26  Κλεάνθης
Καλημέρα freeagle, pakom ... :)
11/09 23:19  jerri
5*

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις