Greenιάρης
πάρε με ἀπάνου στὰ βουνά, τὶ θὰ μὲ φάῃ ὁ κάμπος
Λίγα λόγια για εμένα
Η παραπάνω φωτογραφία έχει πολιτική χροιά.
ΑΡΘΡΑ
Σύνδεσμοι


Υπάρχει Θεός!
733 αναγνώστες
Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2008
14:35
Με τον ΑΝΔΡΕΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
 

 

ΜΕΧΡΙ κι ο Θεός αγανάκτησε με την ανθρώπινη πλεονεξία, την ασυδοσία και την περιβαλλοντική καταστροφή: «Αυτό το αναθεματισμένο είδος που κυριάρχησε, για τον πλανήτη Γη αποτελεί πλέον μεγάλη απειλή. Πρέπει να εξαφανιστεί»!

ΣΤΕΛΝΕΙ τα Χερουβείμ και τα Σεραφείμ να φέρουν κοντά του τρεις αντιπροσωπευτικούς ηγέτες αυτού του μικρού πλανήτη που με τόση στοργή έφτιαξε, κι εκείνοι οι αχάριστοι κοντεύουν να τον αφανίσουν. Τον πρόεδρο Μπους - τον αυτοκράτορα, τον ζωντανό θρύλο των σοσιαλιστικών επαναστάσεων Φιντέλ Κάστρο, κι έναν ηγέτη από την κοιτίδα του πολιτισμού - τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

«ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ τα ψέματα!» τους λέει ο Υψιστος και γυαλίζει το μάτι του. «Σας έδωσα μια ευκαιρία τότε, με τον κατακλυσμό του Νώε και δεν την εκτιμήσατε. Τώρα πια είναι αργά... Σ' ένα μήνα θα καταστρέψω τη Γη! Αποφάσισα ότι το ανθρώπινο είδος είναι επικίνδυνο και πρέπει να εξαφανιστεί. Κι ύστερα θα ξαναρχίσει πάλι με αρμονία η ζωή απ' την αρχή. Γυρίστε πίσω και ενημερώστε τους ανθρώπους για την απόφασή μου αυτή».

ΕΝΤΡΟΜΟΙ οι ηγέτες επιστρέφουν απ' τον Παράδεισο στη Γη. «Αμερικανικέ λαέ!», αναφωνεί δακρυσμένος στο τηλεοπτικό διάγγελμά του ο πρόεδρος Μπους: «Εχω ένα καλό νέο κι ένα κακό. Το καλό νέο είναι πως αποδείχτηκε ότι υπάρχει Θεός. Το κακό νέο είναι ότι σ' έναν μήνα από τώρα θα μας καταστρέψει. Μετανοώ για όλα και προσεύχομαι να συγχωρέσει κάποτε τις ψυχές μας. Θα τα ξαναπούμε στην Κόλαση»...

«ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ και συντρόφισσες!», μουρμουρίζει με δυσκολία απ' το κρεβάτι του φευγιού του ο Φιντέλ Κάστρο: «Εχω δύο κακά νέα να σας πω. Πρώτον, ότι δυστυχώς υπάρχει Θεός. Αυτό ανατρέπει όλη τη φιλοσοφία της ζωής μου. Τον είδα με τα μάτια μου και συνειδητοποίησα πως μόνο Εκείνος μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη. Οι ανθρώπινες επαναστάσεις μας ήταν μάταιες. Το χειρότερο κακό όμως είναι πως ο Θεός τιμωρώντας όλους μας για όσα κάναμε σ' αυτόν τον πλανήτη, αποφάσισε τον επόμενο μήνα να μας καταστρέψει».

«ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, Ελληνες!» λέει με στόμφο στο διάγγελμά του ο Κωνσταντίνος Καραμανλής: «Εχω τη χαρά να σας ανακοινώσω δύο πολύ καλά νέα. Πρώτον: υπάρχει Θεός! Τον συνάντησα αυτοπροσώπως. Δεύτερο και σπουδαιότερο: όπως μου ανακοίνωσε στην κατ' ιδίαν συνομιλία που είχα μαζί του σε έναν μήνα θα έρθει ο ίδιος και θα αναλάβει να συνεχίσει το έργο μου»!...

 

Σχόλιο: είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της απαισιοδοξίας...

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

23/09 14:44  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Χε, χε πολύ καλό...
23/09 14:46  Κλεάνθης
Χαίρε Θρασύβουλε! Μου μετέδωσες ήδη το χαμόγελό σου :)
23/09 15:01  CANYON
5*...
23/09 16:05  elenitsa 1
Θα κανει επανιδρυση του κοσμου.ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
23/09 16:33  pakom
Επικοινωνιολόγος ό άτιμος ! Να ήξερε έτσι και καλά και καμιά παραγωγική δουλειά...
23/09 20:02  Κλεάνθης
Καλησπέρα elenitsa, CANYON,pakom

επανίδρυση του κόσμου! :)
23/09 21:27  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
<1. Προσωρινότητα : Κάθε έργο έχει προσδιορισμένη χρονικά αρχή και προσδιορισμένο χρονικά τέλος...
... Προσωρινότητα του έργου δεν σημαίνει - εν γένει – προσωρινότητα στο προϊόν, ή υπηρεσία, ή το αποτέλεσμα, το οποίο προκύπτει από το έργο !..
...Τα περισσότερα έργα αναλαμβάνονται προκειμένου να δημιουργήσουν ένα διαρκές, ή έστω μακροχρόνιο παράγωγο...
... έχουν –εκούσιες ή ακούσιες – οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιδράσεις, οι οποίες ξεπερνούν κατά πολύ τη διάρκεια των ίδιων των έργων, αλλά και τη διάρκεια των προϊόντων των έργων !>
http://prometheus.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=11336&blid=28
Με τα παραπάνω κριτήρια - επισημάνσεις το Έργο "Κιβωτός του Νώε" επέτυχε -βραχυπροθέσμως μεν - τελικώς όμως ΑΠΕΤΥΧΕ !..
Να δούμε εάν αντλήθηκαν τουλάχιστον εισαγώμενα εις τη "Διεργασία Βελτίωσης".
23/09 21:57  jerri
Πολύ καλό!
23/09 23:32  Κλεάνθης
Τριαντάφυλλε, έχω την πεποίθηση ότι αντλήθηκαν και αντλούνται εισαγόμενα εις τη "Διεργασία Βελτίωσης"

Καλώς τον jerri

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις