Greenιάρης
πάρε με ἀπάνου στὰ βουνά, τὶ θὰ μὲ φάῃ ὁ κάμπος
Λίγα λόγια για εμένα
Η παραπάνω φωτογραφία έχει πολιτική χροιά.
ΑΡΘΡΑ
Σύνδεσμοι


Προς mc AND geokalp
972 αναγνώστες
Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2008
22:58


Εναλλακτικός τίτλος: προς δύο ΦΙΛΟΥΣ

πετρέλαιο 78$

ευρώ= 1,34$

τα ΛΕΠΙΔΟΠΤΕΡΑ είναι φίλοι

 

 

Για Την ΑΝΤΙΓΡΑφΗ

Ένας παπαγάλος!

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

10/10 23:07  mc
Μερικές φορές όταν κάποιος θέλει να μου δείξει την δύναμη του συστήματος του, μου απλώνει φαρδύ-πλατύ ένα διάγραμμα είτε ισχυρώς ανοδικό ή καθοδικό και μου λέει "να, βλέπεις;! Δουλεύει άψογα!". Σ'αυτήν την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με το "βλέπω αυτό που μου αρέσει και συγγνώμη αν δε σου δείχνω καμιά πενηνταριά που δεν... τα πάω και τόσο καλά".
Άλλες φορές, οι των θεμελιωδών, μου υποδεικνύουν το απαράμιλλο της δύναμης τους στην πρόγνωση μπλέκοντας στην λογική του "θέλω να έχω δίκιο, πρέπει να έχω δίκιο, έχω δίκιο" και ξεχνάνε τις υπόλοιπες αστοχίες τους, που συμβαίνει να τους κρατούν στην παρέα, αντί να κάνουν διακοπές 10-11 μήνες το χρόνο σε Ακαπούλκ(α).
Αλλά επειδή είμαι καλό παλικάρι, θα σου πω "Εύγε Κλεάνθη!", δεν ξεχνώ τους σχετικούς διαλόγους :)
10/10 23:09  Κλεάνθης
ΔΕΝ θέλω να έχω δίκιο! 'Ηταν το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σενάριο αλλά έτυχε!
:)
10/10 23:15  Κλεάνθης
Όταν το έγραψα, το έδωσα ως ένα " σενάριο ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ" αλλά είχε γίνει ήδη η ΖΗΜΙΑ! Ενέργεια και Θεοί (βλέπε φίλος Μαρίνης) πείθονται! Στις μέρες μας! Ενέργεια η τροφή (σίτος, αραβόσιτος κτλ), ενέργεια το πετρέλαιο κτλ!

Όλα σχετίζονται με Όλα!
10/10 23:16  mc
Ε όχι και το χειρότερο! Είδαμε κι άλλα...
Σήμερα σε παραπέμπω στο blog της Εύης, όπου παρουσιάζω το νέο μου σύστημα βασισμένο στην ποσοτική ανάλυση ενός μήνα σε μπαρμπουτιέρα.
Την καληνύχτα μου, πάω να τα πιω με κάνα golden boy έτσι για να βλέπω το πολύ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σενάριο για το μέλλον μου :)
10/10 23:22  Κλεάνθης
ΑΝ το "golden" είναι ο μπάρμπας σου, πες του ότι είμαι φαν! Αλλά χθές (βλέπε Λεπιδόπτερα)!

Την επόμενη φορά θα είμαι με τη ΛΟΓΙΚΗ γιατί δεν παίρνει άλλο... για τη λογική μου... χαιρετίσματα στο θείο σας (αντιπροσωπεύει μία από τις αδυναμίες μου) :)
10/10 23:24  Κλεάνθης
Την άκρατη λογική!
10/10 23:50  Κλεάνθης
mc: το κόλπο είναι να μην έχεις ΣΥΣΤΗΜΑ (χαζό εως κουτό αλλά μερικές φορές δουλεύει)

:)
11/10 00:05  Κλεάνθης
Ψέματα λέω, τα θεμελιώδη με οδήγησαν ΕΚΕΙ!
11/10 00:06  Κλεάνθης
γράφεται και "ψέμματα"
11/10 18:41  mc
Δεν έχεις καθόλου άδικο σχετικά με τα συστήματα! Στην πραγματικότητα, μπορεί να "δειχθεί" ότι μια χρήση άνω του μονοψήφιου αριθμού, αποδίδει συνήθως τετριμμένη άθροιση.
Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον το εξής: Μπορεί να μην πιστεύουμε σε τίποτα, είτε μιλάμε για θεμελιώδη είτε για τεχνική ανάλυση είτε για οτιδήποτε άλλο. Όμως, υπάρχουν άνθρωποι - αρκετοί - που πιστεύουν. Έτσι βλέπουν εδώ κι εκεί "στηρίξεις", "αντιστάσεις", θέτουν stop losses σχετικώς προβλέψιμα, το ίδιο και profit targets, κ.ο.κ. Εδώ λοιπόν υπάρχει κάποιο θέμα. Αέναο ίσως... :)

ΥΓ: Ο μπάρμπας πίνει χαμομηλάκι Κλεάνθη μου, χώρια που είναι αρκετά συντηρητικός (πλην αισιόδοξος) για να είναι golden boy, όπως τα βλέπουμε σήμερα πια :)
11/10 18:49  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Εδώ θα συμφώνησω με τον mc και θα παραθέσω κάτι (προφανώς δάνειο...) : <Οι αγορές είναι σαν τα καλλιστεία. Πρέπει να ποντάρεις σε αυτή την οποία πιστεύεις - με κάποια ανάλυση, διαίσθηση, ή ότι..- η κοινή γνώμη θα αναδείξει Star Ελλάς και όχι σ όποια εσύ θεωρείς ομορφότερη> (τουλάχιστον βραχυμεσοπρόθεσμα...)

(Και τώρα θα ασχοληθώ με το άρθρο μου)
11/10 18:55  mc
Από τα καλύτερα "δάνεια" και... άτοκο!

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις