Greenιάρης
πάρε με ἀπάνου στὰ βουνά, τὶ θὰ μὲ φάῃ ὁ κάμπος
Λίγα λόγια για εμένα
Η παραπάνω φωτογραφία έχει πολιτική χροιά.
ΑΡΘΡΑ
Σύνδεσμοι


Forget deflation, it's "ecoflation" businesses need to worry about
612 αναγνώστες
Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2009
10:45
Think tank warns climate change and environmental degradation will drive huge commodity price hikes over the next decade...
Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σχόλια

07/02 16:19  coldplay
Γεια σου Κλεανθη ,να εχεις ενα ωραιο Σαββατοκυριακο
07/02 17:38  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Άσχετο, αλλά "κάπου" έπρεπε να το καταγράψω και επέλεξα οικείο χώρο.
Σε αυτό το "ολίγον περίεργο" - θα έχετε διαβάσει τις ανταποκρίσεις, που να δείτε και την αναμενόμενη 3η - Μεταπτυχιακό που παρακολουθεί η Μ. στη Μαρσίλια χθες ξεκίνησαν μαθήματα για το Ευρωπαϊκό Μοντέλο Αριστείας - EFQM !
Βεβαίως ήταν η μόνη που το ήξερε (οι υπόλοιποι αγνοούσαν την ύπαρξή του) και βεβαίως "σεμνά και ταπεινά" εξήγησε ότι "ν'τάξει... πρός τι η έκπληξη, στην Ελλάδα όλοι το γνωρίζουν. Ο μπαμπάς μου κι'εγώ έχουμε βλόκιο και το παρουσιάσαμε αναλυτικά..."
07/02 18:07  Κλεάνθης
Επίσης "ανήσυχε" coldplay :)

Αγαπητέ Τριαντάφυλλε ίσως πολλοί δεν είχαν αντιληφθεί την "προωθημένη" αξία του Προμηθέα. Φυσικά ο χρόνος "φωτίζει" τα πάντα, οπότε το μέλλον μπορεί να είναι σύμμαχος για ορισμένους και εχθρός για κάποιους άλλους.

Παρακολουθώ πάντα με ιδιαίτερη χαρά και ενδιαφέρον τις ανταποκρίσεις της Μ. (φαντάζομαι δεν τις περισσεύει χρόνος για 6ωρους καφέδες, καταλήψεις κτλ)
07/02 18:43  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
1. Η κατάληψη <εκεί> γίνεται ανά 20ετία, τότε υπάρχει σοβαρός λόγος και προφανώς φέρνει αποτελέσματα.
2. Η παρακολούθηση 09:00 ~ 18:00 ΔΕΝ είναι επιβεβλημένη, πλην όμως εάν δεν εμφανισθείς μία ημέρα, σου τηλεφωνεί την επόμενη ο Διευθυντής της Σχολής για να πληροφορηθεί για το πρόβλημα υγείας σου... Όσο και αν μοίαζει "περίεργο" την ίδια περίπου διαδικασία εφαρμόζουμε ατύπως και στο ΕΜΠ στις ολιγομελείς "κατευθύνσεις", ακόμη και στα "πολυμελή" μαθήματα για τους τακτικώς παρακολουθούντες. Αλησμόνητη μου έχει μείνει η κατάπληξη φίλου της Μ. (Φοιτητή στο Φυσικό του ΕΚΠΑ), όταν χτύπησε το κινητό της και ήταν Καθηγήτριά της, η οποία της ζήτησε να συναντηθούν για κάποια εργασία, την οποία είχε παραδόσει...
3. Καφέδες... ούτε βόλεί δεν μπορεί να παίξει (είναι αλλού και αλλού δυστυχώς το Γυμναστήριο) και ξαναθυμήθηκε τους δρόμους "μεγάλων αποστάσεων" , τρέχει στην "Πανεπιστημιούπολη"...
07/02 19:36  Manta ray
Καλή επιτυχία στην Μ. αγαπητέ Τριαντάφυλλε - όχι ότι έχω καμμία αμφιβολία...

Κάπως μετριοπαθείς τις βλέπω τις εκτιμήσεις του think tank φίλε Κλεάνθη. Σε σύγκριση πάντα με τις εκτιμώμενες επιπτώσεις των κλιματολογικών μεταβολών που διαβάζουμε από άλλες πηγές.

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις